Bufféer

StudentBuffé (minst 6p) 

– Läggs upp på engångsfat

  • Dubbelmarinerad fläskfile med balsamico, vitlök, röd chili, basilika & olivolja.
  •  Varmrökt lax med jägarmixkrydda
  • Potatissallad på färskpotatis m. citronvinägrett, dill, sparris och parmesanost.
  • Pastasallad med fetaost, rödlök, coctailtomat och ruccola.
  • Sommarsallad med naktariner, rädisor och en dressing m citron och flingsalt.
  • Romsås
  • Fetaostcreme
  • Nybakat bröd med smör och brieost.

Pris 159:-pp

marängtårta med grädde och färska sommarbär 20:-/pp

Nabbens Buffé (minst 6p).

-Läggs upp på engångsfat.

Innehåller:                                                                          image

  • Varmrökt lax med jägarmixkrydda
  • Kallskuren kycklingfilé med medelhavssås
  • Pastasallad med fetaost, ruccola, coctailtomat och melon
  • Färskpotatissallad med citron och parmesan
  • Västerbottenostpaj med kräftstjärtar
  • Grönsallad
  • Romsås
  • Bröd, färskostcreme med örter och smör

Pris: 198:-pp